Buhu

Nu har jag haft konstigt ont i huvudet i flera dagar. buhu=/ Har sovit massa idag men det hjälper inte. Tänk om det är nåt fel på riktigt liksom? men så vore ju dum att tänka förstås så det gör jag inte.



I helgen ska jag vara pigg och frisk ju! Bort huvudvärksmonster bort!

Ge mig en sop

Den här veckan är ingen curlingstensvecka inte, o nej o nej. Man kan i och för sig säga att stenarna hopat sig i boet och nu måste jag slå bort dom en efter en. Härlig liknelse det där... jag förstår vad jag menar i alla fall. Huvudsaken väl? Hur som helst så är första stenen havlt ute ur boet nu och jag har påbörjat utslagningen av den andra...men de andra som ligger där är svårare, det blir jobbiga slag. Ja.
Men imorgon är det teater minsann, det ska bli roligt.  







På lördag vill jag titta på melodifestvalen och dricka vin, snälla?

Vad fötter?

Det var kanske ett litet misstag att börja att skriva om OS för nu känns det som att jag borde fortsätta rapportera... men det tänker jag inte! Jag har i och för sig tittat lika mycket på det fina mästerskapet men jag låter allas insatser tala för sig själva istället. Heja Sverige!

Så till vad som har hänt i veckan, tja som väntat har det inte hänt så mycket alls. Jag har varit ledig i tre dagar och har sammanlagt haft fem lektioner på de övriga två dagarna. Egentligen är det inte helt bra att inte gå i skolan på dagarna.. jag blir ju helt förslappad=P Och efter lovet kommer det bli jobbigt att faktiskt ha lektioner. Men då är det ju inte alls långt kvar av min skolgång! Vilket jag ser fram emot med skräckblandadförtjusning...(om det är ett ord vet jag inte men vi kör på det)

Och vad händer i helgen tro? Ja det är ju melodifestival förstås, det är ett måste!





Ja nu får det räcka med tramset. Allt för dig Maria! =)

Detta har hänt:

Denna vecka ska jag glida fram som en curlingsten. Japp, går i skolan två dagar vilket jag tycker är alldeles lagom förstås. Jag kommer att bli väldigt insatt i OS under veckan. Bara idag så har jag lärt mig massa nytt om curling, en intressant sport må jag säga Så om ni undrar något om curling eller något annat OS relaterat fråga mig vettja! Vet ni t.ex. att Anna-Carin Olofsson kom på 16:e plats i skidskyttet idag? Att tre damer kraschade i dagens störtloppsträning? Att Sverige vann med 11-0 mot Italien i hockey? Att den svenska deltagaren i skridsko kom bland de 20 främsta? Att alla curlingmatcher som spelades med ett svenskt lag också vanns av Sverige? Fast nu har ni inget att fråga.... inte som jag kan besvara i alla fall.... eller jo kanske lite för det visas mycket OS på tve och jag har liksom varit hemma den största delen av dagen.




Sov Gott och sen glad alla hjärtans-dag imorgon. Jag och Jocke ska dejta minsann, thihi.

Huvudet på spiken

Nu ska jag följa strömmen (Jennifer och Maria) och gratta Anna till sitt körkort! Hurra för henne! =)

Ni vet hur man ibland hittar låtar som passa perfekt in på hur man känner sig? Jag hittade en sådan idag på väg till skolan. Det kändes bra att någon annan också känt just så och lyckats sätta ord på det. Tack liksom. Men jag tänker inte säga vilken låt det är. Det är för deprimerande....



Mia kollar just nu på Årets kock. Antingen tycker hon det är väldigt intressant eller så tittar hon bara på det för att slippa plugga. Jag gissar på det sista för det är av ungefär samma anledning som jag skriver det här tramset.



En riktig höjadre

Och årets pristagare i kategorin "Årets ringsingnal" ........... är Darin. Ehum grattis. Helt vettig kategori. Men Håkan sa ju att Darin är en riktig höjdare, det gör det hela kanske lite bättre eller nåt.







Robbie Williams - Make Me Pure
Bäst! 6/7 i Köpenhamn!
=)

TeDrulle

Först och främst London baby London! 11/3-15/3 så är det bara London med flickorna i det så kallade flaxgänget som gäller. Wehoo!

Så till druellen, det vill säga min syster. För alla er som någonsin tänkt att det skulle vara roligt att testa hur fukttålig en lite oskyldig laptop är, så ber jag er snälla tänk inte vidare på det. Att spilla te över hela datorn är inte så smart nämligen. Min fina dator och allt som var i den är förstört nu, buhu. Jag vet att hon så klart är ledsen för vad som hände och det var ju en olyckshändelse men tråkigt är det. Pappa har dock lovat mig en ny dator, det är bra. Och för alls skulle får vi hoppas att försäkringen täcker lite av kostnaden.... ja heja mips!
Men filmen var ju bra i alla fall, alltid något liksom. Eva Röse är kalasbra!

Ikväll är väntan över, fortsättningen av Prison Break kommer ju!



Förövrigt så var studiebesöket i Södermalmskyrkan helt sjukt långt! Vem vill sitta och lyssna på nån 80-årig pastor i tre timmar? Inte jag.



Morrissey biljetterna? Vars säljs dom?

This young girl, she´s a freak

Varför är det alltid så att förväntningar leder till besvikelser? Alltid är så klart en överdrift, men ingen grov faktiskt. Bara ett litet övertramp och jag ser tydligt gränsen...

Jag tänker sluta ha förväntningar. Från och med nu ska jag bara drömma!




I´m slipping below the water-line
reach for my hand and the race is won
reject my hand and the damage is done