Småtankar

Jag blir så fascinerad av människor som kan blogga flera gånger om dagen och ändå ha något att säga, även om det bara är att de tagit en promenad. Sen kommer ju frågan om hur intressant det är egentligen? Jag har liksom fått för mig att man ska ha något "vettigt" att säga. Men efter att mina vänner för några veckor sedan visade mig Blondinbellas blogg (jag är väldigt efter jag vet) har jag läst den då och då och undrar varför jag läser om hennes besök hos frisören eller om hennes studentskiva? Jag känner ju inte henne. Men å andra sidan är det väl charmen med att blogga, det är öppet för alla och alla kan läsa om vad man gör om dagarna. Sen skadar det säkert inte att namedroppa lite och få reklampengar på det. Jag missunnar henne inte alls framgångarna och tror säkert att hon inspirerar andra unga tjejer. Bra gjort ju.

Jag tänker att jag ska hitta ett särskillt tema för min blogg, då kanske jag skriver oftare? Eller så borde jag kanske inse att bloggande inte är för alla.

Hursom så tycker jag det är härligt med soligt väder, men jag saknar en balkong och det envisa förkylningen som intagit min näsa vill jag jaga bort bort bort!


Till sist vill jag bara visa en bild på middagen jag lagade till mig och Fredrik häromdagen. Mums!

Lax med hasselnötter, ädelostsås och zuchinnitagiatelle från 
www.arla.se