Hittad

Dagen har varit ganska seg men med trevliga inslag och små besvikelser. Som det flesta andra dagar antar jag. Tråkigt var att Jocke inte hade tid, ville träffa honom och dricka te i hans och Sofias fina lägenhet. Men det får väl bli en annan dag hoppas jag. Bra med idag var i alla fall att blodprovtagningen gick relativt smärtfritt och mycket snabbt! Och sen en trevlig promenad med Maria följt av Prision Break. Vi satt som på nålar hela timmen! Helt spännande. Är lite fast i den serien och det kommer bli svårt att vänta på fortsättningen nästa vecka... men vi stöttar varandra visst Maria?!

Och ja, min gamla bästis (det var trevligt med bästisar) från Ö-vik har hittat mig på Lunarstrom=P Det är också väldigt roligt. Jag har och saknat och tänkt på henne under de snart 10 år som vi bott här. För när jag bodde där uppe så var det bara vi som umgick och de andra tjejerna i klassen brydde vi oss inte om och de inte om oss för den delen. Det sägs ju att det är lättare att flytta till ett helt nytt ställe än att bli lämnad kvar liksom. Men av vad jag har förstått hittills så gick det bra och det är väldigt roligt att höra. Ja, vi får se hur det går med vidare kontakt. Men skoj ju! Och hur lätt är det inte att hitta folk på internet egentligen? Bara det är ju en tanke som är värd att tänka.

Dessutom är jag glad över att ha sluppit ha Christer i något ämne för enligt Anna så kan han till och med göra julafton tråkig!! Helt galet ju.

Så nu när att detta är sagt (helt nödvänig fakta såklart ) ska jag fortsätta med min Ipod uppdatering. Idag blir det lite Yellocard och Morrissey. Den ni!



PVC-plast

Som Maria sa.. det är tråkigt att bara sitta av tid. Skolan är minst sagt tråkig idag, bara massa håltimmar och ointressanta historia/religionslektioner. myy. Nu ska jag plugga till naturkunskapsprovet som är om si så där 20 minuter gahh!! (håll tummarna). Och bara så ni vet är det önskvärt att minska användingen av PVC-plast...Sådana spännande saker kan man läsa om i naturkunskapsboken nämligen. Lycka till på provet Anna Boo!!

Och Oasis igår var brae! Lagom bra i alla fall. Det braiga är ju att dom sjunger väldigt bra och låtarn är sköna, men lite mer show kunde dom väl ända bjuda på tycker jag. Aftonbladets reccensent var dock inte lika nöjd
www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,769107,00.html.

Ikväll barnvakt åt flickorna små. Hellybelly ska hjälpa. hurra!

Världsmästare

Idag hade vi mittavstämning av projektet. Redovisningen gick finfint... men stressen över vad vi har kvar att göra ökade en del. Jag undrar hur det kommer gå.. hum hum.

Mer gjort idag, tja vi var och besökte lokalen där studentskrivan ska vara (café umbra 19/4, om någon undrade?!) den var bra, lagom stor och mysig. Så den blir det inga problem med, värre är det väl med det mesta andra. Det är så mycket som ska fixar ju, brodsplacering, inbjudningar, musik, dekoration...... listan kan göras lång liksom. Jag tycker i och för sig att det är roligt att fixa med sånt där men det tråkiga är ju när folk sätter sig emot allt! Folk är inte folk egentligen utan en person som inte ens kan pallra sig till ett, nej två möten och sedan klagar på det som bestämms. Det är klart irriterande. Tur att Maria, Jennifer och jag är allierade i alla fall! Varför har jag inga söta smeknamn på er? Grenen i sjön och karborre är ju sött (hehe).... vad vill ni kallas?
Så mycket mer idag har jag inte hunnit med. Pluggar naturkunskap nu så gott det går, inte så bra med andra ord eftersom jag skriver det här istället . Har ätit födelsedagsmiddag med mamma också förståss. Grattis till henne.

Och ja justde... mina föräldrar är världsmästare! hoho! De har nämligen cyklat på världens längsta cykel, längst sträcka! Hoho!

Gnatt

Kollade just på Prison Break, det är en bra serie helt klart. Började nästan gråta när han skulle förflyttas....tur att det ordnade sig den här gången, kudden hade blivit så blöt annars. 
Idag jag jag varit ledig eller ja vi har ju projekterat så inte riktigt ledig. Men det var inte så jätteansträngade, mest roligt faktiskt. Jag har ju så trevligt sällskap=)

Veckan kommer bestå av lite skola, Oasis-konsert (hurra!), naturkunskapsprov, barnvaktande (någon som vill hjälpa? dom är tre, små, söta och flickor), träning och mammas födelsedag!

Nu vill systra mi ha datorn så då får väl jag borsta tänderna och försöka läsa ut den där boken som liksom aldrig tar slut. Med ämnet böcker uppe. Det är meningen att man ska lämna tillbaka böcker som man lånat på bibiloteket, för annars kan inte andra låna dom..... tack.

Gnatt! Sov Gott!


Frusen fot

Nu ligger syster i sängen och säger åt mig att hugga av hennes fot! Eller ta på henne min toffla... om jag inte gör det tänker hon döda mig. Jag är faktiskt lite rädd för henne. Nu sitter hon även i mitt knä och drar mig i håret.. hum..... Detta är precis vad som händer ja. Hon tycker om mitt rum och är ganska ofta här speciellt eftersom den andra datorn är i växsjö (det är fel).

Är ni nyfikna på varför hon fick denna plötsliga vilja att mista en fot så beror helt på att vi nyss gick till konsum för att köpa frusen persilja och dijonsenap. Inget av vad vi ville handla så för att väga upp köpte vi karameller också, som i och för sig var lite av en besvikelse. Står det mintkarameller med choklad förväntar man sig ju att det ska vara choklad i men det var det ju inte alls. bu. 

Mina damer och herrar det är nu slutligen konstaterat att jag inte kan sjunga, i alla fall inte om man ska tro singstar. Vilket jag tycker vi struntar i. Hur kul är det att sjunga rätt toner egentligen? nä precis. Kareoke är dock roligt och Magnus trevlig (ni andra också så klart). Och hans spritförråd är ju klart imponerande, det är nog tur att han har så snälla vänner som kan hjälpa honom ta sig igenom det...

Mer sång åt folket!


Och adios söte, ses snart snart snart! Puss!





Förresten syster har tystnat nu, hennes fot mår bättre med min röda jultomtesocka och fårskinstoffel! Och jag klarade mig helskinad igen. pjhu. =)


Nedstamp i tiden

Det är...

8 dagar är det Oasis-konsert
2 dagar tills kareoke hos Magnus
2193 dagar sedan jag fick diabetes
141 dagar till studenten!
90 dagar till studentskivan!
168 dagar till Robbie Williams-Konserten
4 dagar till Vickan åker till Spanien
62 dagar sedan jag fyllde 18
39 dagar kvar till Sportlovet
668 dagar tills jag fyller 20
884 dagar sedan jag började gymnasiet
7 dagar kvar tills lönen kommer
12 minuter kvar tills lektionen slutar

Lite att se fram emot och lite att minnas...=)

På tal om vantar

Alla har vi säkert varit med om att ha kalla händer, vissa oftare än andra.... men när man sitter och skriver på datorn blir händerna faktiskt jättekyliga. Dataskrivarvantar är vad jag önskar mig eller varm snö som man kan värma händerna i. Men Måns är nog inte stor än för han lovade att uppfinna det då... Jag väntar med spänning.

Helgen bestod av fester i alla möjliga konstellationer, krogen, vickan och arlanda förstås. Jocke jag hoppas det finns mat på ditt nya jobb också! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, ska kanske brodera lite också. Det är inte lika fjantingt som ni tror så det så.


Hej Då Gnu!


Tomorrow I´m not scared
tomorrow I´ll be someone ells,
another girl I swear
tomorrow is without fear
tomorrow I´ll be happier

En vante fattigare

Nyss hemkommen från Bacci i Gamla stan och är i ett sånt där halvnyktert och trött tillstånd. Men frågan är väl om alkoholen sätter käppar i hjulet för skrivandet, om det hindar orden att komma ändå uti fingrarna eller om det skyndar på tankegångarna... antagligen det sista, med undantag att tankegångarna kan bli så väldigt fel.

Nu sängen, det är ju fest imorgon! Bacci var trevligt, dit går jag gärna igen om inte annat så för att leta efter den fina gröna vanten.... Tack för en trevlig kväll tjejer.

Mittwoch

Jag skrev minsann ett inlägg igår kväll men det ville inte publiceras inte. Lånar Magnus uttryck, mjum... Det känns tråkigt att skriva om allt för egentligen var det ju inte alls speciellt intressant eller roligt. Lyckades dock få syster att börja blogga. Lite stolt får jag nog vara för det, för som ni vet är det ju alltid jag som tar efter henne=P

Just nu sitter jag i skolan och har den oerhört seriösa lektionen datakunskap med det extremt vettiga läraren Sattar, hum.. om ni anar ironi så ja det stämmer. Men vad gör det för alla får ju mvg, kalas liksom!

I eftermiddag är det projektarbete, och ikväll ska jag lura med Vickan på friskis.

Jag är lite rädd för den stammande gotlänningen med guldskor.... korridorerna i skolan är farliga utrymmen.

Hej hopp. Jag är glad idag så Jocke kan få vara en gnällspik=)

Ny på att blogga

Hej!

Inte helt ovanligt sitter jag här framför datorn igen. Aktiviteten ikväll har varit ett besök på Söderkällaren med Anna och Jennifer, det va ett trevligt stället, ett typiskt hak eller hur man nu säger. Är inte så inbiten i krogsvängen än... Hursomhelst hamnade jag här framför daton med lite ostkrokar (det heter visst så) och talade en stund med Jim. Han frågade vad jag vill göra efter studenten nu i vår? Jag önskar jag visste. Blir helt stressad av frågan och tankarna på att inte ha några som helst framtidsplaner, usch det är ju jättehemskt. Får trösta mig med att många jag känner inte heller vet... för det är väl egentligen inte stress? jag har ju just fyllt 18 och har hela livet framför mig... gahh. Nä nu blev det för mycket om annat meningen var bara att säga att medan jag pratade med Jim så kollade jag på Jockes blogg och på hans kontakters bloggar. Blev lite nyfiken på att själv skriva.. så nu har jag en egen blogg som jag ska försöka skriva i med jämna mellanrum!

Och bara så ni vet så kommer imorgon bli bra! Det måste det bli!