Sommarbestyr

Nu sitter jag och ser ut över rummet som trots en viss packningshög ser rätt städat ut. Varför packar jag undrar ni? Jo för att jag och F i eftermiddag flyger till Teneriffa för att sola och bada och dagen efter vi kommer hem bär det av till Skeppis, för att sola och bada! Förhoppningsvis så kommer solen stråla lika fint där jag är som den gör utanför mitt fönster här.

Midsommarfirandet som just ägde rum firades precis som förra året hos Markus, och var precis lika trevligt som förra året med sillunch (eller lax för mig), kubb, grillning, kakor och umgänge. Lägger upp lite bilder innan jag hoppar in i duschen för att göra mig fin inför resan. Trevlig sommar!







Det är Robin Hood jag vill ha!

Suprise! det regnar idag igen. Typiskt när man är ledig och vill sola. Nåja, jag och F åkte på äventyr till Nacka Forum idag och fyndade lite på rea. Det är ett bra tidsfördriv om en inte så snällt för plånboken, men vad ska man annars med skatteåtebärning till? Jag gillar Robin Hood-tänket liksom. Hade egentligen tänkt att åka och träna nu vid fem men på sistone har resan till friskis känns övermäktig. Har liksom dragit mig mer för att åka buss än att faktiskt gympa. Ibland tänker man inte riktigt helt logiskt, men om man alltid tänkte logiskt skulle nog det mesta vara ganska tråkigt. Spontanitet är ju fantastiskt liksom! Som att en promenad blir glassköp, som blir att sista på badberget och prata, som blir att laga halloumi och prata mera.

Ikväll kommer Anna och Maria hit och kollar på film!

Det känns inte riktigt bra nu

Alltså jag vet att det är en universell sanning att svenskar alltid talar om vädret, men fy tusan vad det är tråkigt väder idag! Regnet och gråheten kryper liksom under skinnet på mig och allt känns så deprimerande just nu. Jag hoppas på att hallonpajen i ugnen ska göra mig lite gladare.

Dagen har jag spenderat på biblan i sollentuna, och som en trevlig överraskning så hittade jag Malin där. Tur för mig men kanske inte för henne för jag tror jag distraherade hennes i sina studier om organisk kemi. Men å andra sidan kanske just det är ett ämne man vill bli distraherad i? För min egen del så skrev jag så klart på  min klyschiga hemtenta om genus och sexualitet, hur den blir vet jag inte och just nu vill jag inte bry mig i alla fall. Det är för många andra tankar som spökar som i och för sig kanske har med ämnet att göra, men inte så pass att de går att kombinera tyvärr.

Nu måste jag nog gå och se till så min paj inte blir svart i ugnen.

Puss hej


Ett rum och kök

Nu sitter jag och väntar på att två flyttsugna människor ska komma och kolla på min längenhet. Undra om grannen kommer sluta spela hårdrock sjukt högt tills dess? Än sålänge är det bara en som varit här på visning och jag tänker nog inte vara så tillmötesgående om någon mer ringer och är intresserad. För vad är det egentligen för taktik sollentuna hem kör med? De som är intresserade får själva ringa den som bor i längenheten och bestämma tid för visning. Okej kan tyckas men problemet är att alla ringer olika dagar och vill komma olika tider... stackars mig som måste vara hemma i tid och otid istället för att typ gå och träna. Nåjag om det ringer någon efter visningen idag tänker jag kanske erbjuda en tid, men då blir det jag som bestämmer. En dag är det jag som är kung som simba skulle sagt.
Härom veckan fick jag föresten ett mail från sollentuna hem om en längenhet som skulle passa mig, tokigt att de föreslog den längenheten som jag redan bor i.... =)

Dagen är för övrigt regning och tygskor med trasig sula är inte att rekomendera, ta mitt ord på det. Några timmar har jag i alla fall spenderat på biblioteket knåpandes på den sista hemtentan för terminen. Jag ska tydligen diskutera kring genus och sexualitet. Jättelätt så klart det är ju inte så brett. Hum. Nåja snart är det sommar och lov, en fantastisk kombination, inte sant?

Helgen som gick bjöd ju på stålande väder och vad är bättre än vänner, grillning och vin. Tack får jag säga till alla fina och mer av detta i sommar önskar jag mig!