I´m back

Tillbaka. Tillbaka till verkligheten. Sommaren har varit underbar hittills. Veckan i Skåne med min flickor var väldigt lyckad och min släkt välkomnar er tillbaka snart, jag med förstås. Vi var duktiga och hann med många saker som liksom tillhör ett besök i Skeppis, förkortning av Skepparkroken om någon undrade. Vi var i Danmark och åt glass, vi var i hembyggdsparken och åt glass och så var vi i Båstad och åt glass. Viktiga saker faktiskt.

Roskilde är en hel historia i sig och minnena därifrån hoppas jag att jag alltid kommer minnas. Till och med när jag är gammal och dement. Så kul vi hade Maria! Även om nu vi råkade bo i det skitigaste campet på hela området, jag är faktiskt rätt övertygad om detta. Vet inte vad jag ska skriva mera.... åk dit vettja!





Hur som helst är det skönt att vara hemma igen, även om mitt rum är en bastu och knappt möjligt att sova i. Detta är dock bara en ynka parantes för det finns så många andra bättre och finare saker här i Sollentuna som gör att jag inte ens tänkter på värmen i rummet. Jag ska sluta vara hemlig, det är nämligen bestämt nu och alla kan få höra beslutet. Men jag ska nog inte skriva i klarspråk riktigt än. Ring mig istället. Hihi. Sommaren kommer fortsätta vara lika underbar som den börjat, det är jag helt övertygad om!



Måste bara tillägga att Robbie Williams är coolast, trots allt. =)

Kram, godnatt, och grattis Italien till VM-guldet .....