Tjat om ludd och flytt hemifrån.

Hej!

Jag vet att det återigen var längsen jag skrev ett inlägg här och det är egentligen inte min mening att det ska vara så stort glapp mellan gångerna. Men eftersom jag nu är flyttad hemifrån och en nybliven student (tidsbrist) som inte har haft internet hemma förren i tisdags (dålig på att fixa) så kanske ni kan förstå dröjsmålet.
Hur som helst så trivs jag bra i mitt nya hem och det är lagom nära i stort sätt alla. Fortfarande långt ifrån syster förstås, men det kan vi ju inte skylla min flytt för. Jag börjar liksom vänja mig vid att få vara sjäv och så. Just nu saknar jag i och för sig en dammsugare som sällskap. Alla textiler i lägenheten luddar! Jag går ständigt runt med lila ludd på kroppen från handdukarna och grönt ludd på kläderna från filten. Klädrullarna, heter det så? Sådana där klisterrullar som ska ta bort oönskat ludd?. De jag har besparas dock från klädkontakt och får istället agera mattluddssamlare. Jag har inte frågat men jag tror att de trivs med det med.
Det är liksom sådana saker man upptäcker. Det och det faktum att det är väldigt svårt att hinna dricka upp en hel liter grön mjölk innan datumet går ut, eller att man faktiskt måste vattna blommor ganska ofta. Jag bor alltså i en luddig lägenhet med lite vissna blommor och gammal mjölk i kylen, men inget av de sakerna gör mig nåt ont. Fast jag måste också erkänna det det faktiskt ibland blir lite ensamt så jag kommer gärna och luddar ner någonannanstans.