Sveriges billigaste

Det har liksom blivit höst plötsligt och det gör mig faktiskt nästan ingenting. Jag tycker det ska bli lite trevligt att ha mössa och vantar och att snurra halsduken ett extra varv är väl bara fint. Allt hade varit finare om jag fick hålla han i handen men som bekantså får man inte alltid det man vill ha. När man är liten får man ännu mindre som man vill. Albin ville till exempel gärna kasta ut russin på golvet  idag men det fick han inte och sen var han väldigt obeslutsam ifall han ville sova eller inte sova. Den obeslutsamheten verkar inte växa bort hos alla. Kanske inte hos någon egentligen. Vissa är nog bara mer snabbtänkta, så de snabbare kan bestämma sig för hur de vill ha saker utan att någon märker att de ens tvekar.

På lördag är det då personalfest för sveriges billigaste supermarioklädda ica-medarbetare. Vars vi ska eller vad vi ska göra är helt hemligt, ett spännande upplägg måhnda. Jag gillar ju mer att ha koll på läget men tydligen så är det omöjligt i detta fall. Idag inhandlade jag i alla fall en klädsel  som jag ska bära på denna tillställning. Josefinfin inhandlade också en utstyrsel, en mycket tjusig sådan och Matilda kommer förstås se förtjusande ut i sitt fynd. 
Vi blir nog fina allihopa. Hoppas vi känner oss fina också. Nu har klockan passerat 22.22 och önsketiden är förbi så det enda rätta är antagligen att sova och inte vakna förren nästa önsketid närmar sig.