Utlägg

Jag har lovat Sofia att skriva ett inlägg, ett långt ville hon ha för att kunna roa sig med på jobbet imorgon. Sofia har ett svårt jobb men som hon så klart kommer klara av galant. Men bara för att göra henne lite glad så tänkte jag skriva lite utan att egentligen ha något att säga. Fast det kommer ju dröja ett tag innan jag får möjlighet att skriva igen, för imorgon bär det av minsann.
Först Skåne med flickorna söta och små, sedan Roskilde med Maria. Jag tror det kommer gå utmärkt för oss, faktiskt. Systeryster kommer också till festivalen fast lite senare vilket är kalas för då har vi tid på oss att komma på saker som vi behöver men glämt och som då syster kan ta med. Det är perfekt. Sen kommer Tommy vara där också, det är typiskt bra för han är en van festivalräv som kan hjälpa oss om/när vi kommit fel. Bra va?! Anna tror att vi kommer dö, men jag vet bättre!


Efter Roskilde så är det Robbie Williams-konsert i Köpenhamn, jag har längtat till den kan man säga. Den kommer nämligen bli så bra. Det krävs minst femtio utropstecken för att beskriva hur bra, då tycker ni kanske att jag borde valt ett starkare ord än bra men det vill jag inte för om konserten nu mot all förmodan skulle bli minde bra än det jag tror vill jag ha garderat mig mot eventuella retstickor. Detta blev mer utav ett utlägg istället för inlägg och lite osammanhängande som vanligt. Formuleringar och övergångar mellan stycken är inte min starka sida kanske. Nåja sommaren kommer som ni förstår bli underbar och händelserik oavsett om jag lär mig skriva ordentlig eller inte. Jag ska till och med gå på mitt första bröllop.

Kommer sakna lite folk här hemma förstås, det är tur att det finns telefoner! Egentligen borde det vara minst hundra utropstecken nu och ordet tur borde förstärkas kraftigt, för ingen kan väl någonsin tycka att telefoner är annant än bra?

Trevlig sommar!


Broccoliläger 2006

Igår tältade jag, Helly och Daggen vid Översjön och hade det första Broccolilägret, jag tror någonsin! Som bevis på detta har jag brända axlar, en ouppackad ryggsäck på sängen, fler än ett myggbett på armar och ben, en ond nacke och ett hundratal bilder tagna med min nya kamera. Vissa är till och med fina. Höhö.
På kvällen, just när vi var som mest inne i ett parti kubb fick vi besök av några fulla personer. De var av obestämd ålder och antagligen av en ganska blandad också. De var inte så roliga, mest ganska konstiga men ändå trevliga på nått vänster .....
Vi hade en fin dag i alla fall, solen värmde enormt och vattnet var inte alls för kallt. Härligt. Solnedgången var fin den med. Jag kan rekomendera Hot dogs med mild chorizosmak nästa gång ni ska grilla, även grillad sallad är en spännande upplevelse.


Imorgon spelar Sverige match igen och det går inte att missa inte. Idag såg jag när Saudiarabien och Tunisien spelade. Undra om det Svenska landslaget lägger sig ner och kysser gräset när de gör mål? Så som Saudierna gjorde liksom. Spännande.


43686-4

Did you give the world some love today?

Det är natt fastän ljust ute och jag kan inte sova. Fåglarna som kvittrar och värmen i mitt rum hjälper inte. John Blund kom inte ikväll, det kom ett konstigt illamående istället. Jag tog blodsockret , det var högt men inte så pass skyhögt att jag ska må illa av det, och feber nej. Något annat är det. Mia sover inte heller.
På torsdag (idag) är det avslutningslunch och på fredag tar jag studenten. Är det verkligen så stort?  Det verkar ju onekligen så om man ser till allt ståhej. Kommer mitt liv förändras radikalt natten mellan fredag och lördag? Eller måste man vänta till efter sommaren för att se en förändring? Vissa säger att man aldrig blir vuxen, men det tror inte jag på. Någon gång måste väl alla bli de de ska? Utveckling, javisst men den tar väl slut till sist? Dödsbädden? Nä. Kanske är jag i stort sett redan den jag ska vara? Jag vet inte om jag gillar det.

I en blogg får man tala om sig själv. Tror ni (jag utgår från att mer än en person kommer läsa detta) att man tycker bättre om sig själv ju äldre man blir och destomer man lär känna sig sjäv? Jag är lite rädd att det kan vara tvärtom. Nu är det ju inte så att jag tycker illa om mig själv och vill förstås att ingen annan ska göra det heller. Tråden är tappad, ska försöka hitta den. Jag vet inte vars den tog vägen eller om den ens fanns. Jag funderade faktiskt. Om jag inte somnar snart så kommer jag att gå till Maria och hoppa på hennes studsmatta.
På fredag tar jag studenten, det kanske är ganska stort ändå ....




Loke har rätt:
Det är skillnad på att vara katt och räv och 18 och 25.
Ack. ja. Så rätt. Kanske lika bra.


Rädsla

Rädsla. Det är ett ämne som man inte talar om särskilt ofta, inte jag i alla fall. Men vet ni? Det kanske man borde. Fobier finns det massor utav men alla rädslor är ju inte fobier, vissa är bara små rädslor, nästan som rädisor, så små. Hade man en hel skål med rädisor eller rädslor så blir det väldigt många att äta och ta itu med. Det kan kännas överväldigande. Men det går, jag lovar att det går att äta upp dem allihopa. Du kanske inte gillar rädisor, inte jag heller, men jag gillar inte rädslor heller. Så det så.








Grattis på födelsedagen Farmor!