Tillbakaspolning

Okej bloggdax igen, det var ju ett tag sedan sista. Jag brukar fundera rätt länge på vad jag ska skriva i bloggen innan jag faktiskt loggar in och klickar på "nytt inlägg" men idag är allt helt spontant och ogenomtänkt. Vi får väl se hur det går, för jag vet inte ens vad det är jag ska försöka säga. Hursomhelst har jag nu i två dagar varit i Västerås på praktik på en Ica Maxi-butik där, och ja vi åkte hem på eftermiddagarna. Varför vi åkte ända dit beror tydligen på att det bara är där och i Södertälje som det finns butiker med samma kassa som vi ska ha. Systemet är detsamma på alla Ica-butiker men på Maxi-butikerna här i närheten så använder sig alla av cashguard, ni vet sådana där behållare där kunderna själva stoppar ner mynten och sånt. VI ska inte ha det, utan alla kunder (hoppas det blir många) måste ge pengarna till mig!
Jag ska väl kanske inte säga att det har varit överdrivet roligt, men lärorikt så klart. Jag känner helt klart igen hur kassan ska bemästras sedan min tid på Ica Edsviken, känns lite som att jag är tillbaka i gamla mönster. Har jag inte kommit någonstans på ett och ett halvt år!? Jo bort till Häggvik, ehum. Västeråsborna var i alla fall trevliga och hjälpsamma mot oss okunninga Sollentunabor och hjälpte oss med PLU-koder som de kunde som rinnande vatten, imponerande måste jag säga. En annan bra sak med att ha varit i Västerås är att vi som åkte dit tillsammans har lärt känna varandra bättre. Det känns skönt att få lite nya trevliga arbetskamrater, inte så att de på arlanda var otrevliga men dessa är nya... eller nåt.

Nu känner jag att jag vill skriva något mer, men kommer inte på vad så det bästa vore kanske att sluta och hoppna ner i sängen. Varför skriver jag alltid inlägg på kvällarna föresten? och gärna sent? Kanske har man mer inspiration då. Fast i skolan fick vi lära oss att man inte bör plugga efter klockan nio på kvällen för då kan man inte koncentrera sig lika bra. Nu är kanske inte att plugga till ett svårt prov att jämföra med att skriva ett inlägg i sin blogg, men i alla fall. Det är jämförbart ifall man vill. Tydligen går ju allt om man vill, speciellt om man försöker. Tänkte vara lite klämtjeck (stavning?!) och avsluta det hela med de visdomsorden. Hehe. God natt gott folk, vi hörs igen, men ingen vet när....

ZZZZ....

Nu är det natt igen och jag har varit vaken i massor av timmar...20 st, kan det stämma? Det verkar otroligt för så trött känner jag mig inte, allt kaffe jag fått i mig idag kan kanske bidra till den överraskande piggheten i och för sig. Hursomhelst så var fredagens morgonpass på Arlanda det sista där någonsin, det känns skönt om än lite vemodigt. Jag kommer faktiskt sakna folk, vissa kommer jag nog aldrig någonsin ens stöta på igen och andra hoppas jag kunna hålla kontakten med. Vi får se men det vore skoj liksom.
Det är höstlov den här veckan och mina kusiner från skåne är här och gör stan... eller hur man nu ska uttrycka det. Hittills har de hunnit med en sväng till Outlet i Barkaby och ett parti bowling, som mamma för övrigt vann. Lördagen är planerad att innehålla något kulturellt, tror jag. Vad det blir vet ingen och känner jag de medverkande i sällskapet rätt så kan nog hela utflykten bli en shoppingrunda istället, av erfarenhet så vet jag nämligen att det kan ta såndan tid att inget annat hinns med. Lunch möjligtvis, för hej vad de äter=P men är man 196 cm och kille så gör man kanske det?  Det är trevligt att ha dem här, spcillet när jag får bestämma vilken film som ska ses.

Nu blir allt sådär rörigt och osammanhängande igen, kanske gör sig tröttheten påminnd i alla fall. Sova är bra och lägligt nog sitter jag i sängen och skriver detta, så det är bara att krypa ner och dra duntäcket över huvudet. Jag vet att jag är en dålig bloggare och att detta inlägg blev allt annat än intressant och roligt., därför får det ta slut här, Juan Carlos Jesus och co. säger nämligen att de verkligen måste få sussa nu..... ZZZZ